Toertochtorganisatoren doneren luchtpompstation

De grotere toertochtorganisatoren in Zuid-Limburg, die samenwerken onder de naam Velo-t, hebben een SKS luchtpompstation gedoneerd aan IJssalon ’t Bakhuis in het Belgische Voeren. Namens Velo-t overhandigde Gaston Janssen het luchtpompstation aan eigenaar Jef Hocks, wiens bedrijf in Ulvend, bijna letterlijk op de grens tussen Nederland en België, gelegen is. Hiermee wil Velo-t ook een bijdrage leveren aan het fietstoerisme én service verlenen aan de mensen die in de regio wonen.

Het luchtpompstation van SKS is het eerste luchtpompstation in Belgisch Limburg en bestaat naast een luchtpomp voor verschillende typen banden ook uit een set sleutelmateriaal voor kleine reparaties. “We zijn blij dat we met onze toertochten welkom zijn in het mooie Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek. Met dit gebaar willen we dat ook tot uitdrukking laten komen aan de mensen die in de omgeving wonen en buiten onze toertochten om op de fiets zitten”, aldus Janssen. In het najaar zal Velo-t samen met Limburg Cycling nog een luchtpompstation doneren aan een tweede locatie in de regio. 

Over Velo-T
De 10 toertochten die zich verenigd hebben in Velo-t zijn: Limburgs Mooiste, Klimclassic, Mergelheuvelland2Daagse, Boogies Extreme, Amstel Gold Race, Omloop Math Salden, Bart Brentjens Challenge, Grenslandklassieker, de Volta Limburg Classic en de ODS Classic. Velo-t wordt ondersteund door Limburg Cycling die de wielertoertochten in Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek coördineert.

SKS Luchtpompstation
Een lekke band, een losgetrild zadel of spatbord, het zijn herkenbare problemen voor actieve fietsers. Het SKS mobiel luchtpomp- en reparatiestation is hufterproof en perfect te gebruiken bij kleine reparaties of het oppompen van een lege/lekke band. Meer informatie is te vinden via:
www.sks-germany.com/inhalte/uploads/2017/01/AB_bedienungsanleitung_LUFTSTATION_nl.pdf

Foto
Op de foto eigenaar Jef Hocks van Ijssalon 't Bakhuis (links) en Gaston Janssen van Velo-t (rechts)
Fotocredit: Limburg Cycling