Tom Dumoulin én Bennie Ceulen in de prijzen

De afgelopen periode vielen zowel Tom Dumoulin als Bennie Ceulen veelvuldig in de prijzen. Tom Dumoulin werd uitgeroepen tot Wielrenner van het Jaar tijdens het Limburgs en Nationaal Wielergala en Sporter van het Jaar in Limburg. Bennie Ceulen ontving een oeuvre award tijdens het Limburgse Wielergala én het Limburgs Sportgala. Een mooi slot van een memorabel wielerjaar! 

Tom Dumoulin
Tom Dumoulin werd in Limburg voor de zesde keer op rij verkozen tot Renner van het Jaar. Tijdens het Nationaal Wielergala werd hij voor de vijfde keer op rij verkozen tot 's lands beste en liet hij renners als Niki Terpstra, Mathieu van der Poel en Dylan Groenewegen achter zich. 

Oeuvreprijzen Benne Ceulen
De Oeuvreprijs tijdens het Limburgse wielergala ging naar Bennie Ceulen. Ceulen (67 jaar) is zelf oud-renner die in het verleden onder meer met Bernard Hinault bij Gitane reed en daarna als sportjournalist aan de slag ging bij de Limburgse Dagbladen en onder meer 20 keer de Tour de France versloeg. De afgelopen tien jaar was Ceulen perschef bij Sunweb en gold hij ook als vertrouwenspersoon van Dumoulin. 

Ook tijdens het Limburgs Sportgala in Roermond ontving de in Berg en Terblijt wonende Ceulen de oeuvre award uit handen van Iwan Spekenbrink van Team Sunweb waarmee hij in een illuster rijtje namen uit de sportwereld terechtkwam. Joop Zoetemeld en Jan Janssen waren speciaal voor Ceulen naar Roermond afgereisd om de uitreiking voor Ceulen bij te wonen.
De laatste prijs voor Ceulen was de ‘Achievement Award’ van de AIJC, de vereniging van wielerjournalisten waarbij 330 journalisten uit 35 landen zijn aangesloten. Raymond Kerckhoffs, wielerjournalist van De Telegraaf en voorzitter van de AIJC, wees bij de uitreiking speciaal op de verdiensten van Ceulen als mediabegeleider van Tom Dumoulin.

Laura de Vaan en Nils Sinschek
Handbikester Laura de Vaan werd ook in het zonnetje gezet voor haar geweldige prestaties. Bij het Nationaal Wielergala was er speciaal aandacht voor haar gouden WK medaille en in Limburg werd zo wederom uitgeroepen tot Sporter met een Beperking van het jaar 2018. 

Nils Sinschek werd tijdens het Limburgs Wielergala uitgeroepen tot Renner van de Toekomst. Sinschek verdiende de titel na enkele mooie uitslagen in 2018 waarmee hij een contract verdiende bij het Development Team van Team Team Sunweb.