Tom Dumoulin en Stijn Daemen in de prijzen

Tom Dumoulin is op maandag 20 november tijdens het Limburgs Wielergala in het sfeervolle theater in Venray uitgeroepen tot Limburgs wielrenner van het jaar. De winnaar van o.a. de Giro en het wereldkampioenschap tijdrijden versloeg zijn mede-genomineerden Wout Poels, Mike Teunissen en Sabrina Stultiens.

Wielrenner Stijn Daemen uit Landgraaf werd uitgeroepen tot Renner van de Toekomst in Limburg. Daemen werd in 2017 door de KNWU geselecteerd voor het Europees kampioenschap in het Deense Herning en zal vanaf 2018 uitkomen voor de opleidingsploeg van Lotto Soudal.  Daemen bleef zijn mede-genomineerden Milan Vader, Nils Sinschek en Jaap Kooijman  voor. 

De winnaars werden gekozen door de leden van de Club van 24, bestaande oud-wielrenners, organisatoren en andere betrokkenen uit de Limburgse wielerwereld. 

Twee nieuwe wielergemeenten!

01 maart 2018 - Deze week zijn de gemeenten Bergen en Peel en Maas ook toegetreden tot de lijst met officiële Limburgse Wielergemeenten. In totaal zijn er daarmee... Lees meer »

Kaderdag Wieleracademie

20 februari 2018 - Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en... Lees meer »

De Muur on Tour WK Editie!

23 januari 2018 - Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen,... Lees meer »