Tom Dumoulin en Stijn Daemen in de prijzen

Tom Dumoulin is op maandag 20 november tijdens het Limburgs Wielergala in het sfeervolle theater in Venray uitgeroepen tot Limburgs wielrenner van het jaar. De winnaar van o.a. de Giro en het wereldkampioenschap tijdrijden versloeg zijn mede-genomineerden Wout Poels, Mike Teunissen en Sabrina Stultiens.

Wielrenner Stijn Daemen uit Landgraaf werd uitgeroepen tot Renner van de Toekomst in Limburg. Daemen werd in 2017 door de KNWU geselecteerd voor het Europees kampioenschap in het Deense Herning en zal vanaf 2018 uitkomen voor de opleidingsploeg van Lotto Soudal.  Daemen bleef zijn mede-genomineerden Milan Vader, Nils Sinschek en Jaap Kooijman  voor. 

De winnaars werden gekozen door de leden van de Club van 24, bestaande oud-wielrenners, organisatoren en andere betrokkenen uit de Limburgse wielerwereld. 

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »