Toppartners voor Limburg Cycling Selectie

Voor de periode 2019 - 2021 hebben Metroprop en Wielersport Math Salden zich aan de Limburg Cycling Selectie verbonden. Beide bedrijven waren in het verleden ook al partner van de Limburgse districtselectie en hebben zich voor de komende drie jaar gecommitteerd. Hierdoor kan de Limburg Cycling Selectie in 2019 het aantal (internationale) wedstrijden gaan uitbreiden, dat als aanvulling dient op het wedstrijdprogramma van de verenigingen.

Wielerhart
Zowel Metroprop van vastgoedondernemer Jos van de Mortel als Wielersport Math Salden van Ralph Salden zijn geen onbekenden binnen de Limburgse Wielersport. Beide bedrijven steunen de wielersport al vele jaren, zowel evenementen als top- en breedtesport activiteiten. “Ik heb besloten om in te stappen, omdat ik van mening ben dat het investeren in jeugdige talenten de basis vormt van de huidige wielersportsuccessen”, aldus van de Mortel.  


Voor Ralph Salden was de uitbreiding logisch: “Ik ben al vele jaren partner van het RTC Wielrennen Limburg en wil via deze weg graag de Limburgse renners een extra mogelijkheid bieden zich door te ontwikkelen”. Wielersport Math Salden zal de Limburg Cycling Selectie voorzien van materiaal zoals reservewielen, tijdrit- en wegfietsen.

“Het afgelopen jaar hebben we al een aantal mooie bedrijven aan de ons weten te binden,  maar dankzij deze toppartners met een echt wielerhart kunnen we de komende drie jaar een prachtig wedstrijdprogramma aanbieden”, aldus Milan van Wersch, manager van Limburg Cycling. 

Overige partners
Naast beide hoofdsponsoren en het KNWU District Limburg hebben Andantino BV, ALL IN ONE Reclame, Gripgrab, SKS Germany, BORN, Grainlabs en Watersley Sports & Talentpark zich ook aan de Limburg Cycling Selectie verbonden.

Over de Limburg Cycling Selectie
De selectie van het KNWU district Limburg fietst haar wedstrijden onder de naam Limburg Cycling Selectie. Het wedstrijdprogramma voor nieuwelingen, junioren en beloften geldt als aanvulling op het programma van de verenigingen en dient om de renners beter te maken, door (internationale) klassiekers en meerdaagse wedstrijden te fietsen. Met de beloften wordt in 2019 bijvoorbeeld deelgenomen aan de nieuwe U23 Road Series in Nederland en België. 

Wielersport monitor 2020

08 april 2020 - Buiten bewegen is, nu sportfaciliteiten gesloten zijn, voor veel mensen het alternatief om te sporten. We gaan sportief fietsen en trekken eropuit met... Lees meer »

Wielerdocu op L1

03 april 2020 - De Hel van het Mergelland, heet tegenwoordig Volta Limburg Classic, maar is al sinds 1973 een begrip in de wielersport, een klassieker door de... Lees meer »