Unieke bijscholing voor wieler- en triathlontrainers

Hij gaf al techniektrainingen aan profploegen als Lotto-Jumbo en Team Sunweb en ook Marianne Vos en Anna van der Breggen mochten kennismaken met Oscar Saiz uit Spanje. Hij komt op 5 mei naar Limburg en nu is dus jouw kans om je fietstechniek te verbeteren op je eigen niveau!

In deze bijscholing van Oscar staat fietstechniek, beheersing van je fiets, veiligheid, goed gebruik van de weg, je lichaam t.o.v. je fiets en symmetrie centraal. Verdiep jezelf in betere fietstechniek een krijg duidelijke tools aangereikt om jouw renners/ atleten hierin te verbeteren door deze praktische bijscholing van Oscar Saiz die voor elk niveau geschikt is. 

Het volledige programma is hier te downloaden.

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »