Watersley Kids Challenge MTB races

Watersley Sports & Talentpark is ervan overtuigd dat het nooit te vroeg is om een kind te ondersteunen in zijn ontwikkeling. Watersley is daarom erg enthousiast om de Watersley Kids Challenge voor kinderen van 4 t/m 12 jaar aan te kondigen!

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen Mountainbike 2019 & 2020 zijn er 2 zeer succesvolle edities van de Watersley Kidsrace georganiseerd. De deelnemende kinderen reden met plezier de wedstrijd en ook de organisatie werd hartstikke enthousiast van alle blije kinderen. Dit enthousiasme heeft ertoe geleid dat dit jaar de kidsrace uitgebreid wordt tot een 4-daagse competitie met 4 spannende races op Watersley Sports & Talentpark.

Dag 1  Zondag 2 mei
Dag 2  Woensdag 12 mei
Dag 3  Woensdag 26 mei
Dag 4  Zaterdag 5 juni

De wedstrijden vinden plaats op het Watersley kidsparcours, een leuke en vooral veilige omgeving voor de deelnemers. Naast de wedstrijden bevatten deze 4 dagen extra activiteiten, bijvoorbeeld een clinic. Of de kinderen kunnen na hun eigen wedstrijden naar de professionele mountainbikers kijken, aangezien 2 wedstrijddagen overlappen met de mountainbike evenementen van Stichting Watersley Topsports.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de website van Watersley Sports & Talentpark https://www.watersley.com/events/watersley-kids-challenge-2021-2-12-26-may-and-5-june-2021/

Ready2Race in Limburg

10 augustus 2021 - Ready2Race biedt laagdrempelige wedstrijden waarbij iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. Plezier en veiligheid staan voorop. Jij... Lees meer »