Watersley Sports & Talentpark en Limburg Cycling gaan samenwerken

Limburg Cycling en Watersley Sports & Talentpark zijn in 2018 de samenwerking aangegaan op facilitair gebied. Concreet wordt er een prachtige wielerbus in gebruik genomen die ingezet wordt voor de wedstrijden van de Limburg Cycling Selectie en trainingskampen van het RTC Wielrennen.

“De wielersport neemt een hele belangrijke positie in binnen de ontwikkeling van onze activiteiten. Deze samenwerking is dan ook een logische stap en hopelijk kunnen we die in de toekomst alleen maar uitbreiden”, aldus Joop Petit, directeur van Watersley Sports & Talentpark 

Over Watersley Sports & Talentpark  
Het Watersley Sports & Talentpark in Sittard is een internationale wooncampus waar tot wel 300 topsporttalenten uit binnen- en buitenland kunnen verblijven. Sporters verblijven op het park als team of als individu, waar men woont en leeft in de nabijheid van de topsportfaciliteiten die deze regio te bieden heeft. Met de Sportzone Limburg, een bruisend stadcentrum binnen handbereik en een ruime keuze aan onderwijsmogelijkheden is het de uitgelezen verblijfplaats voor allround talentontwikkeling.  

Meer informatie over Watersley Sports & Talentpark op www.watersley.nl