Wedstrijd weekend Tom Dumoulin Bike Park

Het belooft 22 en 23 augustus een compleet “Wedstrijd Weekend” te worden op het Tom Dumoulin Bike Park. Op zaterdag zullen de wedstrijden plaatsvinden voor Mountainbike Jeugd, Handbikers van Adelante on Wheels, FUN Ride voor sponsoren, trainers en vrijwilligers, met als afsluiting de Elite, Beloften, Amateurs en Masters wegwielrenners.

Op zondag zal de strijd vervolgd worden met wegwielrennen voor Jeugd, Nieuwelingen en Junioren. Ook buitenlandse renners, mits zij voldoen aan eigen regelgeving, zijn van harte welkom tijdens het Wedstrijd Weekend. Naast de wedstrijden is er voldoende te beleven met een heuse pumptrack, springkussens, gezellige muziek en smakelijke horecagelegenheid. Jij komt toch ook?

Het gehele programma is te vinden op www.wclbergklimmers.nl/wedstrijd-weekend/

Rabobank Liberation Ride

24 juli 2020 - Ben jij die Uber coole Mountainbiker en BMX-er die graag eens over hindernissen wil racen? Neem dan deel aan de eerste editie van de Rabobank... Lees meer »

Ladies Only - Pro Training

15 juli 2020 - Op 29 juli organiseert Limburg Cycling op het Tom Dumoulin Bike Park een Ladies Only - Pro Training die wordt verzorgd door meerdere rensters van Team... Lees meer »