Wegens succes extra editie Join the Race

Vanwege het grote succes de eerste editie van Join the Race start in september een tweede editie. Waar de eerste editie alleen voor dames toegankelijk was, is de 2e editie voor heren en dames. De overige voorwaarden blijven hetzelfde.

De eerste editie was met vijftien dames uitverkocht en er waren een groot aantal heren die zich hadden aangemeld om mee te mogen doen. Hierdoor is besloten om in september van start te gaan met een tweede editie in 2019 waar zowel heren als dames aan mee mogen doen. "Vlak na het openen van de inschrijving voor het tweede traject hebben acht mensen zich al inschreven. Dat toont aan dat er voldoende interesse van fietsers is om je verder te ontwikkelen van recreant tot misschien wel wedstrijdrenner, op welk niveau dan ook", aldus Milan van Wersch, manager van Limburg Cycling. 

Net als de eerste editie zijn de 6 clinics op het Tom Dumoulin Bike Park en kunnen deelnemers dankzij de inbreng van Limburg Cycling met 50% korting deelnemen aan het KNWU programma. Inschrijven en meer informatie via www.jointherace.nl