Wielercafé “Théâter du Vélo” in Weert

Op 1 september as. is Weert de finishstad van de beste wielrensters ter wereld tijdens de Boels Ladies Tour.

Deze dag wordt ook het wielercafé 'Théâter Du Velo'georganiseerd waar scherpe interviews van Leo Hermans met prominente gasten uit de dames wielerwereld afgewisseld worden met cabaret en muziek van eigen regio. Vanaf 14:00 uur staat Theater de Huiskamer in het teken van ditevenement.

Theater de Huiskamer organiseert samen met TWC Weert een middag/avond vullend programma met absolute topgasten, humor en muziek. De locatie is het plein aan het Sint Raphaelpad. Daar zal de huldiging zijn, zullen de fietsploegenbussen staan en zal het publiek een uniek programma kunnen ervaren. 

Kijk voor meer informatie op: http://www.twcweert.nl

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »