Wielercafé “Théâter du Vélo” in Weert

Op 1 september as. is Weert de finishstad van de beste wielrensters ter wereld tijdens de Boels Ladies Tour.

Deze dag wordt ook het wielercafé 'Théâter Du Velo'georganiseerd waar scherpe interviews van Leo Hermans met prominente gasten uit de dames wielerwereld afgewisseld worden met cabaret en muziek van eigen regio. Vanaf 14:00 uur staat Theater de Huiskamer in het teken van ditevenement.

Theater de Huiskamer organiseert samen met TWC Weert een middag/avond vullend programma met absolute topgasten, humor en muziek. De locatie is het plein aan het Sint Raphaelpad. Daar zal de huldiging zijn, zullen de fietsploegenbussen staan en zal het publiek een uniek programma kunnen ervaren. 

Kijk voor meer informatie op: http://www.twcweert.nl

Tour de Lique 2017

18 september 2017 - Cycling 4 Kids Brains Fiets zondag 15 oktober mee met Tour de Lique 2017, Cycling 4 Kids Brains in de Zuid-Limburgse heuvels! Na een succesvolle... Lees meer »

Roadbook Vuelta 2017

17 augustus 2017 - Op zaterdag 19 augustus begint de 72 editie van de Ronde van Spanje, oftewel de Vuelta a España met Limburger Wout Poels weer aan de start van een... Lees meer »

Steam Race - Mountainbiken

11 augustus 2017 - Ben je al eens door een wagon gefietst? Nee? Nou dan is dit je kans. Op zondag 27 augustus 2017 wordt in Simpelveld een bijzonder mountainbike... Lees meer »