WK CX 2018 - Veldrijdclinics

Op 3 & 4 februari 2018 vindt het UCI Wereldkampioenschap veldrijden plaats in Valkenburg. Speciaal voor dit WK worden er twee veldrijdclinics georganiseerd waarin deelnemers vanaf 16 jaar worden klaargestoomd om deel te nemen aan hun eerste (laagdrempelige) wedstrijd.

Met het aanbieden van deze clinics wil het WK Cyclo-cross 2018 er voor zorgen dat deelnemers meer zelfvertrouwen krijgen en hun fiets beter leren beheersen om deel te kunnen nemen aan wedstrijden.

“We willen op deze manier meer deelnemers kennis laten maken met deze sport. Voor veel geïnteresseerden blijkt er nog een drempel te zijn voor deelname. Die willen we met deze clinics wegnemen.”, aldus Milan van Wersch, projectmanager side-events van het WK Cyclo-cross.

De clinics worden verzorgd door top mountainbikester/veldrijdster Reza Hormes-Ravenstijn en door voormalig offroad bondscoach Tim Heemskerk. De clinics worden gehouden op 6 en 13 januari op de Wieleromgeving in Venlo en op Watersley in Sittard. Na de clinics zijn de deelnemers klaar voor deelname aan de laatste wedstrijd om de Toma Cycles Cup. Deze vindt op 21 januari in Sittard plaats.

Kijk voor alle informatie op www.limburg2018.nl 

1e Wielercafe in Kessel

01 oktober 2018 - Op vrijdag 14 december wordt in Kessel het 1e Wielercafé georganiseerd. De line-up is klaar en ziet er geweldig uit! Bram Tankink, Gert Jakobs en... Lees meer »