WK Cyclo-Cross Limburg 2018 en Limburgse Wintercrosswedstrijden werken samen

Limburg 2018, het UCI WK Cyclo-Cross, gaat nauw samenwerken met de Limburgse Wintercrosswedstrijden. Hiermee kent Limburg 2018 zeventien side-events, die er voor zorgen dat er de hele winter aandacht voor het veldrijden in Limburg is.

Limburg 2018 vindt op 3 en 4 februari 2018 plaats op de Cauberg in Valkenburg.In het bijzijn van de wedstrijdorganisatoren van de Limburgse Wintercrosswedstrijden werd de samenwerking onlangs bekrachtigd. 2018 UCI Cyclo-Cross World Championships Valkenburg - Limburg levert hiermee een bijdrage aan zowel de individuele evenementen als aan de organisatie van de gehele serie. Limburg 2018 zal hierdoor bij alle evenementen te zien zijn, terwijl de winnaars van de wedstrijden op hun beurt het WK van dichtbij kunnen beleven.

Gert Veenhuizen, voorzitter van Limburg 2018: “Deze breedtesport wedstrijden zijn de perfecte voorbode voor het WK, met onze steun hopen we dat deze wedstrijden dan ook nog jaren lang kunnen blijven bestaan”. Door het steunen van regionale initiatieven wil Limburg 2018 zoveel mogelijk inwoners deelgenoot maken van het WK, dat een feest moet worden voor iedereen.Alle informatie over het UCI WK Cyclo-Cross is te vinden op www.limburg2018.com Komend weekend is de eerste wedstrijd om de Toma Cycles Cup.

Op de foto zittend links Gert Veenhuizen, voorzitter Limburg 2018 en zittend rechts Armand van Mulken, voorzitter Stichting Limburgse Wintercrosscompetitie die de overeenkomst ondertekenen.

Foto: Leo verberne 

Ad Wijnands "LEEF JE DROOM"

12 oktober 2017 - Voormalig profwielrenner en jeugd trainer geeft op 18 november een openhartige presentatie over zijn wielercarrière en zijn strijd tegen kanker. Deze... Lees meer »