WK materialencheque voor 4 verenigingen

Afgelopen weekend stond het Limburg Cycling Trainingsweekend ook in het teken van het onlangs verreden WK Cyclo-cross 2018 in Valkenburg.

Zo ontvingen de 4 verenigingen TWC Maaslandster Zuid-Limburg, TWC Noord-Limburg, Wielerclub Midden Limburg en Wcl Bergklimmers een cheque van het 2018 UCI Cyclo-Cross World Championships Valkenburg - Limburg t.w.v. €1.500 per vereniging voor de aanschaf van cyclo-cross leenfietsen voor de jeugdafdeling.

Tevens gaf mountainbikester/veldrijdster Reza Hormes-Ravenstijn cyclo-cross clinics aan de nieuwelingen en junioren van de 4 verenigingen op Wieler en skateomgeving Herungerberg. #limburg2018

Twee nieuwe wielergemeenten!

01 maart 2018 - Deze week zijn de gemeenten Bergen en Peel en Maas ook toegetreden tot de lijst met officiële Limburgse Wielergemeenten. In totaal zijn er daarmee... Lees meer »

Kaderdag Wieleracademie

20 februari 2018 - Op zondag 25 maart 2018 organiseert de Wieleracademie de Kaderdag op Papendal. Verschillende experts in en buiten wielerland zijn aan het woord en... Lees meer »

De Muur on Tour WK Editie!

23 januari 2018 - Valkenburg deint mee op de magneet die cyclocross heet. 3 en 4 februari: twee volle dagen strijd om de regenboogtruien voor junioren, vrouwen,... Lees meer »