WK materialencheque voor 4 verenigingen

Afgelopen weekend stond het Limburg Cycling Trainingsweekend ook in het teken van het onlangs verreden WK Cyclo-cross 2018 in Valkenburg.

Zo ontvingen de 4 verenigingen TWC Maaslandster Zuid-Limburg, TWC Noord-Limburg, Wielerclub Midden Limburg en Wcl Bergklimmers een cheque van het 2018 UCI Cyclo-Cross World Championships Valkenburg - Limburg t.w.v. €1.500 per vereniging voor de aanschaf van cyclo-cross leenfietsen voor de jeugdafdeling.

Tevens gaf mountainbikester/veldrijdster Reza Hormes-Ravenstijn cyclo-cross clinics aan de nieuwelingen en junioren van de 4 verenigingen op Wieler en skateomgeving Herungerberg. #limburg2018

Tour de France Roadbook 2018

13 juni 2018 - Binnenkort is het zo ver! Het grootste wielerevenement ter wereld gaat weer van start. Wil jij ook perfect op de hoogte zijn van de routes van alle 21... Lees meer »

Oproep: Versterking gezocht

22 mei 2018 - Met Sabrina Stultiens, Bryony van Velzen, Kylie Waterreus en Kirsten Peetoom hebben we enkele mooie Limburgse uithangborden binnen het dameswielrennen... Lees meer »

Vaals goes Hammer

17 mei 2018 - Eenmalig en daarom uniek, de Avondetappe in Vaals op 1 juni. Om 20.30 uur geeft Mart Smeets het startschot van zijn alom geroemde wielershow “De... Lees meer »