Zomerse KIDS Mountainbike activiteiten

Komende zomer zijn er maar liefst 3 mountainbike evenementen voor de jongste jeugd. In Sittard, Hulsberg en Simpelveld kan de jeugd gratis deelnemen aan prachtige jeugd activiteiten op bijzondere parcoursen.

De data zijn als volgt:
20 juli - Watersley Kids Race - nkmountainbike2019.nl
4 augustus - Beekdaeler Kids Cross - www.facebook.com/beekdaelerkidscross
18 augustus - MTB Steamrace - crossbordercycling.eu/project/mtb-steamrace-simpelveld/

De Watersley Kids Race is het side-events van het KNWU NK Mountainbike. Je fietst dus over een deel van het grote NK! De Beekdaeler Kids Cross is onderdeel van een groot paardensport evenement (Eventing) in Hulsberg. Een garantie voor een bijzonder parcours dus! En tenslotte een evenement dat inmiddels binnen enkele jaren tot een prachtig evenement is uitgegroeid. De unieke Steam Race in Simpelveld over het ZLSM terrein in Simpelveld. Allemaal prachtige evenementen om aan deel te nemen. Schrijf je dus snel in!

 

 

Rabobank Liberation Ride

24 juli 2020 - Ben jij die Uber coole Mountainbiker en BMX-er die graag eens over hindernissen wil racen? Neem dan deel aan de eerste editie van de Rabobank... Lees meer »

Ladies Only - Pro Training

15 juli 2020 - Op 29 juli organiseert Limburg Cycling op het Tom Dumoulin Bike Park een Ladies Only - Pro Training die wordt verzorgd door meerdere rensters van Team... Lees meer »