Kids Cycling Experience

Kom met jouw klas naar het Shimano Experience Center en ervaar hoe het is om net als Tom Dumoulin professioneel te wielrennen. Het Shimano Experience Center in Valkenburg en Limburg Cycling hebben de handen in elkaar geslagen en een 2 uur durend programma met de naam ‘Kids Cycling Experience' samengesteld voor de bovenbouw van Limburgse basisscholen (9-12 jaar). 

Download de folder met alle informatie HIER

Wat is de Kids Cycling Experience?

  • Na de workshop met onze mechanieker kun jij jouw eigen fiets onderhouden.
  • Vervolgens kom jij door middel van een speurtocht alles te weten over de onderdelen en de verschillende soorten fietsen.
  • Als jij alles over de fiets weet dan kan de strijd worden aangegaan in een afvalrace tegen jouw klasgenootjes. Hier ervaar jij hoe het is om net als Tom Dumoulin wielerwedstrijden te fietsen en misschien wel te winnen.
  • Aan het eind van het twee uur durend programma vindt er een huldiging plaats en ga jij, samen met je klas terug naar school met een tas vol leuke goodies.

Voor wie is de Kids Cycling Experience?
Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en zit jij in groep 5 t/m 8?
Dan kan jouw klas deelnemen aan de Kids Cycling Experience.

Wat zijn de kosten van de Kids Cycling Experience?
De kosten voor de Kids Cycling Experience bedragen €25,00 per klas.

Vervoer
Het vervoer naar het Experience Center is op eigen gelegenheid of vraag naar de mogelijkheden voor fietsbegeleiding. Via de website www.limburgsponsortlimburg.nl onder het kopje “Naar een sportactiviteit” kan een aanvraag worden ingediend.

  • Arriva betaalt 2/3 deel van de kosten van het vervoer met een touringcar van Arriva Touring en de school 1/3.
  • Als met het OV wordt gereisd betaalt Arriva de volledige kosten voor een OV-groepsticket voor schoolklassen. 

Meedoen? 
Stuur met jouw klas een mail naar info@spam-protectshimano-ec.com en wie weet zien we je binnenkort in het Shimano Experience Center.

Adres
Shimano Experience Center
De Leeuwhof 2
Valkenburg aan de Geul