Limburg Cycling Jeugd Cup

Tussenstanden
De eindstanden in de 3 klassementen van 2019 zijn hieronder te vinden:

Eindstand Groene trui (eerste 12)
Eindstand Bolletjes Trui (eerste 12)
Eindstand Limburgs Kampioenschap( eerste 12 )
Eindstand NK kwalificatie

Samenwerking Limburgse Jeugdwedstrijden
Limburgse wedstrijden hebben de krachten gebundeld en verrijden hun wielerwedstrijden in 2020 wederom binnen het circuit dat de naam Limburg Cycling Jeugd Cup heeft. Naast de reguliere uitslagen per wedstrijd worden er aparte klassementen voor de bolletjestrui in de heuvelachtige wedstrijden en de groene trui bij vlakke wedstrijden. 


Meer informatie alsmede de reglementen zijn te vinden op: www.facebook.com/limburgcyclingjeugdcup of download de flyer hier

Het truienklassement wordt mede mogelijk gemaakt door de KNWU - District Limburg.

In 2020 zijn een groot deel wedstrijden afgelast vanwege het coronavirus
Programma 2020

Datum Naam Plaats jeugd cat.
30-aug Jeugdwedstrijd Wieleromgeving Venlo Venlo 1,2,3,4,5,6,7
13-sep 4e Jo’s IJssalon Wielerronde  Reuver 1,2,3,4,5,6,7
20-sep D&D Verhuur Jeugdronde van Molenberg Heerlen 1,2,3,4,5,6,7

Inschrijven 
Het is niet nodig om je apart in te schrijven voor deelname aan de truienklassementen van de Limburg Cycling Jeugd Cup (ook renners buiten Limburg hoeven ze niet apart in te schrijven). Als je bent ingeschreven en deelneemt aan de Limburgse wedstrijd(en), doe je ook automatisch mee aan de klassementen om de groene trui en/of bolletjestrui. 

Let op! Belangrijk aandachtspunt om rekening mee te houden is het feit dat alleen een x aantal beste uitslagen meetellen voor het eindklassement (zie reglementen). Er kunnen t.o.v. het eindklassement en het tussenklassement dus altijd (flinke) mutaties plaats vinden. 

Limburgs Jeugd Kampioenschap Wielrennen
Naast de truienklassementen word speciaal voor de Limburgse Jeugdrenners een apart klassement bijgehouden om het Limburgs Jeugd Kampioenschap Wielrennen. Een initiatief van 4 Limburgse wielerverenigingen met jeugd. De tussenstanden en eindstand van dit klassement wordt ook gepubliceerd op www.facebook.com/limburgcyclingjeugdcup