Limburg Cycling Jeugd Cup

Samenwerking 12 Limburgse Jeugdwedstrijden

12 Limburgse jeugdwedstrijden hebben de krachten gebundeld en verrijden hun wielerwedstrijden in 2018 wederom binnen het circuit dat de naam Limburg Cycling Jeugd Cup heeft. 

Naast de reguliere uitslagen per wedstrijd worden er aparte klassementen voor de bolletjestrui in de heuvelachtige wedstrijden en de groene trui bij vlakke wedstrijden. Tenslotte roept de lokale organisatie bij elke wedstrijd een ‘Renner van de Dag’ uit en wordt het eerste meisje apart gehuldigd. Meer informatie alsmede de reglementen zijn te vinden op: www.facebook.com/limburgcyclingjeugdcup of download de flyer hier.  Het truienklassement wordt mede mogelijk gemaakt door de KNWU - District Limburg.

Inschrijven 
Het is niet nodig om je apart in te schrijven voor deelname aan de truienklassementen van de Limburg Cycling Jeugd Cup (ook renners buiten Limburg hoeven ze niet apart in te schrijven). Als je bent ingeschreven en deelneemt aan de Limburgse wedstrijd(en), doe je ook automatisch mee aan de klassementen om de groene trui en/of bolletjestrui. 

Let op! Belangrijk aandachtspunt om rekening mee te houden is het feit dat alleen een x aantal beste uitslagen meetellen voor het eindklassement (zie reglementen). Er kunnen t.o.v. het eindklassement en het tussenklassement dus altijd (flinke) mutaties plaats vinden. 

Limburgs Jeugd Kampioenschap Wielrennen

Naast de truienklassementen word speciaal voor de Limburgse Jeugdrenners een apart klassement bijgehouden om het Limburgs Jeugd Kampioenschap Wielrennen. Een initiatief van 4 Limburgse wielerverenigingen met jeugd. De tussenstanden en eindstand van dit klassement wordt ook gepubliceerd op www.facebook.com/limburgcyclingjeugdcup

Tussenstanden
De tussenstanden in de 3 klassementen zijn hieronder te vinden:

Eindstand Bolletjestrui 2018
Eindstand groene trui 2018
Eindstand Limburgs Kampioenschap 2018