Limburg Cycling Businessride

Samen met andere bedrijven fietsen, het nieuwe jaargetijde inluiden én ongedwongen netwerken? Schrijf je dan in voor één of meer van de ‘Limburg Cycling Businessrides’. Deelname is kosteloos.
Lees meer »

Provincie Limburg

De Provincie Limburg heeft de wielersport benoemd tot speerpunt in het Provinciaal beleid. Dit heeft er toe geleid dat er een Limburgs Wielerplan 2015-2020 is uitgewerkt.
Lees meer »

Limburgse Wielergemeenten

Er zijn 21 Limburgse Wielergemeenten in Limburg. In 2014 is gestart met het vastleggen en toekennen van de term 'Limburgse Wielergemeente'.
Lees meer »

BORN

Het Limburgse bedrijf BORN is een wereldwijd opererend merk. Vanaf 2018 gaan ze de renners van de Limburg Cycling Selectie voorzien van sportvoeding tijdens en na de wielerkoers.
Lees meer »

Team Sunweb

Vanuit het Partnership met de Provincie Limburg is Team Sunweb partner van Limburg Cycling en wordt er o.a. samengewerkt op het gebied van promotie en ledenwerving.
Lees meer »

Bike Villas Mallorca

Bike Villas Mallorca faciliteert met haar ideaal gelegen landhuizen in Mallorca de trainingskampen van het RTC Wielrennen Limburg.
Lees meer »

ALL IN ONE Reclame

ALL IN ONE Reclame is een reclamebureau dat een ALL-IN-ONE pakket van diensten biedt. Vanaf 2018 leveren zij de kleding voor de Limburg Cycling Selectie en het RTC Wielrennen.
Lees meer »

Grainlabs

Grainlabs ondersteunt de talentontwikkelingsactiviteiten van Limburg Cycling op het gebied van voedingsproducten en voedingsadvies
Lees meer »

Watersley Sports & Talentpark

Het Watersley Sports & Talentpark in Sittard is een internationale wooncampus waar tot wel 300 topsporttalenten uit binnen- en buitenland verblijven.
Lees meer »

Sportzone Limburg

Sportzone Limburg verbindt sport, onderwijs, ondernemerschap, zorg en overheid om een innovatieve TOP-omgeving te creëren voor talentontwikkeling, sport, bewegen en gezondheid.
Lees meer »