Wielersport Math Salden

Wielersport Math Salden is een begrip in Limburg en ver daarbuiten. Al sedert de gouden jaren zestig is de fietsspeciaalzaak in Limbricht actief. Decennialang komen liefhebbers van de fiets, en bovenal van de racefiets, er langs om zich te vergapen aan de mooiste spullen die de wielersport te bieden heeft.

Math Salden was de founding father, sinds 2004 coördineert zoon Ralph de winkel en een enthousiaste crew medewerkers die de klant met raad en daad bijstaat. Al vele jaren ondersteunen ze ook de wielersport in onze provincie, zowel top- als breedtesport. Met recht kan gezegd worden dat ze de wielersport in Limburg een warm hart toedragen.

Leverancier fietsen en materialen
Vanaf 2019 is Wielersport Math Salden officieel partner van Limburg Cycling. Als partner gaan ze de Limburg Cycling Selectie voorzien van high-end materiaal en fietsframes. Renners van verschillende Limburgse verenigingen fietsen wedstrijden met de Limburg Cycling Selectie waardoor het wielrennen provincie breed breed profiteert van dit mooie partnership. 

Kijk voor meer informatie over Wielersport Math Salden op www.salden.nl